Elhamdulillah ♥ الحمد لل

Elhamdulillah ♥ الحمد لله

11.07.2018.

Srebrenico moja..... 🌼

Ja Srebrenicu halaliti neću...Sjetimo se u dovi svih šehida Bosne i Hercegovine.Nisam iz Srebrenice već iz jednog drugog kraja gdje su Srbi počinili zločin i genocid.Neću zločincima halaliti što su ubili člana moje porodice,a ti zločinci slobodno šetaju u mom kraju..Gledaju i smiju se.Šute.Kukavice.Ali na ahiretu ih čeka presuda.I svako ko podržava takvo zlo koje dunjalukom hodi je kao i oni,svako ko ih veliča i brani je kao i oni,svako ko glasa za njih ili ih voli je kao i oni ako ne i gori,jer čine da zlo raste i širi se...Zašto neki ljudi nisu ljudi? Ja im neću halaliti Srebrenicu,Žepu,Zvornik, Podrinje,Prijedor,Sarajevo,Zenicu, cijelu Bosnu i Hercegovinu gdje se prolila muslimanska krv,neću im halaliti ni pedalj zemlje Bosanske koju su oteli,ukrali,krvlju šehidskom natopili i prisvojili kao svoju....!!!

Elhamdulillah ♥  الحمد لل

🌻🌻🌻🌻🌻

Ne gubi nadu..
53.Reci: "O robovi moji koji ste se prema sebi ogriješili,ne gubite nadu u Allahovu milost! Allah će,sigurno,sve grijehe oprostiti; On,doista,mnogo prašta i On je milostiv." (sura Az-Zumar-Skupovi.)

🌷⚘
"Istinski musliman je o­naj od čijeg jezika i ruku su sigurni ostali muslimani."(Buharija i Muslim)

Dobročinstvo je da obožavaš Allaha kao da Ga vidiš,jer iako ti Njega ne vidiš,O­n tebe,zaista,vidi.-Buharija i Muslim

🌼🌼🌼🌼🌼
Allahov Poslanik s.a.w.s. je rekao: “Od čovjekovog lijepog islama je da se kloni onoga što ga se ne tiče."-Tirmizi

O vjernici,klonite se mnogih sumnjičenja,neka sumnjičenja su,zaista,grijeh..I ne uhodite jedni druge i ne ogovarajte jedni druge! Zar bi nekome od vas bilo drago da jede meso umrloga brata svoga-a vama je to odvratno-zato se bojte Allaha,Allah, zaista,prima pokajanje i samilostan je.(Sura Al Hugurat-Sobe-ajet 12)


BROJAČ POSJETA
25044

Powered by Blogger.ba