Elhamdulillah ♥ الحمد لل

Elhamdulillah ♥ الحمد لله

17.02.2018.

Help help!! 😀🤔😣

Što se tiče problema sa računarima tu nemam pojma. 😁 Trenutno ne mogu ući u operu,ne znam što,jednostavno neće,ne reaguje ništa.A kad hoću da otvorim mozilu,izbaci mi neku grešku..Jooojj,i sad šta da radim? Znal neko u čemu je problem,zašto su mi pretraživači blokiraliiii? 😑😣 Pomoć!!!
Pokušala sam da restartujem računar,al opet mi isto ostane to instalirano i dalje,pa ako neko zna kako da restartujem računar da to obrišem sve i onda da te pretraživače ponovo instaliram?? 🤔😩 (pretpostavljam da je to moguće,da je možda to rješenje)?? Halalite na dugom objašnjenu,al eto bar da ovdje pitam. 😃

Elhamdulillah ♥  الحمد لل

🌻🌻🌻🌻🌻

Ne gubi nadu..
53.Reci: "O robovi moji koji ste se prema sebi ogriješili,ne gubite nadu u Allahovu milost! Allah će,sigurno,sve grijehe oprostiti; On,doista,mnogo prašta i On je milostiv." (sura Az-Zumar-Skupovi.)

🌷⚘
"Istinski musliman je o­naj od čijeg jezika i ruku su sigurni ostali muslimani."(Buharija i Muslim)

Dobročinstvo je da obožavaš Allaha kao da Ga vidiš,jer iako ti Njega ne vidiš,O­n tebe,zaista,vidi.-Buharija i Muslim

🌼🌼🌼🌼🌼
Allahov Poslanik s.a.w.s. je rekao: “Od čovjekovog lijepog islama je da se kloni onoga što ga se ne tiče."-Tirmizi

O vjernici,klonite se mnogih sumnjičenja,neka sumnjičenja su,zaista,grijeh..I ne uhodite jedni druge i ne ogovarajte jedni druge! Zar bi nekome od vas bilo drago da jede meso umrloga brata svoga-a vama je to odvratno-zato se bojte Allaha,Allah, zaista,prima pokajanje i samilostan je.(Sura Al Hugurat-Sobe-ajet 12)


BROJAČ POSJETA
25044

Powered by Blogger.ba